Hyvinvoiva Perhe

Peikkolan juoksukisat

Peikkolan juoksukisat


Peikko voitti Peikkolan metsän juoksukilpailun! Hurraa, hurraa, hurraa!! Kisan ajanottajana toimi Pöllö ja juoksukisaan osallistuivat Peikon ja Kissan lisäksi kaikki muut metsän nopsajalat. Äiti ja isä olivat iloissaan Peikon voitosta ja isä kantoi Peikon kotiin reppuselässä. Kun Peikko pääsi kotiin, esitteli hän kilpailusta voittamaansa mitalia sisaruksilleen. ”Katsokaa, miten se kimaltaa ja kokeilkaa, miten painava se on!”, hän riemuitsi. Pian Peikko kuitenkin huomasi, että etenkin pienemmät sisarukset katselivat mitalia haikeina. ”Miksei minulla ole mitalia? Peikko on hyvä juoksemaan, mutta missä minä sitten olen hyvä?” heidän silmänsä tuntuivat sanovan, kun he tarkkailivat mitalin säihkettä.

Olipas tämä nyt probleema. Peikosta oli kurjaa nähdä sisaruksensa allapäin ja koska Peikko on pohjimmiltaan oikein hyväsydäminen kaveri, päätti hän tehdä jokaiselle veljelleen ja siskolleen omat mitalit. Koska Peikolla on 6 veljeä ja 7 siskoa, vierähti askartelussa tovi. Lopulta mitalit olivat valmiit ja Peikko järjesti palkintoseremonian. Jokainen sisko ja veli sai kaulaansa mitalin, joka kertoi, missä tämä kyseinen henkilö oli Peikon mielestä Maailman Paras.

Tältä mitalit näyttivät:

 

 

Koska Peikko on niin hyväsydäminen kaveri, jätti hän teille kuvia mitalien tekemistä varten, voit tulostaa ne tästä!. Tehkää toisillenne mitalit, missä kerrotte, missä toinen on Maailman Paras. Halutessanne voitte jättää mitalit kaulaanne.